Rusi prodaju pakete za preživljavanje apokalipse

Jedna kompanija u Sibiru prodaje pakete za preživljavanje za one koji strahuju od kraja sveta.
Jedna kompanija u Sibiru prodaje pakete za preživljavanje za one koji strahuju od kraja sveta.

U paketu pribora za apokalipsu nalaze se lekovi, sapun, sveće, šibice, konzerve ribe, paket heljde, boca votke, beležnica, olovka, uže (namenjeno onim manje optimističnim).

U priboru se nalazi i prazna identifikaciona karta koju može korisnik da ispuni olovkom u slučaju da mu se lična karta ošteti u toku apokalipse i kartica s pravilima za razne igre za razbijanje dosade.

Pribor za apokalipsu proizvodi kompanija iz Tomska u Sibiru, a prodaje se po ceni od oko 28 dolara.

Portparolka kompanije je rekla da je već prodato 1.000 paketa.

  • 28.11.2012 07:35
    カナダグースメンズラングフォードパーカー
    [url=http://www.downjacketsnippon.com/canada-goose-men-canada-goose-langford-c-1_13.html][U]カナダグースメンズラングフォードパーカー[/U][/url]はモダンでスタイリッシュな要素がいっぱいです。特別なデザインと絶妙な詳細はパーカーが見事になります。とても目を引くスタイリッシュなデザインにするとあなたにクールでユニークなスタイルを追加するそうです。このパーカーを着用する方が魅力的です。あなたがこのパーカに興味を持っている場合は、[url=http://www.downjacketsnippon.com/canada-goose-men-canada-goose-langford-c-1_13.html][U]カナダガンパーカー[/U][/url]はまた、ニーズに対応します。
     

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.