Gangnam style označava smak sveta?

Poprilično smešna, za neke možda i zastrašujuća, priča širi se internetom sa tvrdnjom da će numera "Gangnam Style" označiti smak sveta.
Poprilično smešna, za neke možda i zastrašujuća, priča širi se internetom sa tvrdnjom da će numera "Gangnam Style" označiti smak sveta.

Ovoj tvrdnji ide u prilog i Nostradamusova izjava o navodnom kraju sveta: "Jednog mirnog jutra, kraj će doći. Kada na rasplesanom konju broj krugova bude 9".

Ova apokaliptična priča širi se internetom sa tvrdnjom da je Nostradamus predvideo mirno jutro, rasplesanog konja i 9 nula koji će voditi ka apokalipsi. Tvrdnje o smaku sveta podstaknute su činjenicama da je Korea poznata kao "zemlja jutarnjeg mira", da Psaj izvodi ples konja i da bi video uskoro mogao da dostigne 1 milijardu pregleda, odakle bi dobili 9 nula.

Mnogi čak veruju da će video ovu cifru dostići 21. decembra 2012. godine što bi išlo i u prilog tvrdnjama Maja o smaku sveta.

  • tamara

    16.12.2012 17:05
    aj ne serite! :)
  • djordje

    03.12.2012 20:54
    ha ha
    cccc sve se menja sve prolazi a od smaka ni traga. Pokusajte da se maksimalno zabavite i tog 21.12.12.
  • Ajla

    02.12.2012 16:03
    Samo
    Volim internet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.