Ništa od smaka sveta...bar na Novom Zelandu

Ako je proročanstvo Maja o smaku sveta 21. decembra 2012. godine tačno, Novi Zeland bi dosad morao da bude zbrisan sa lica Zemlje.
Ako je proročanstvo Maja o smaku sveta 21. decembra 2012. godine tačno, Novi Zeland bi dosad morao da bude zbrisan sa lica Zemlje.

Po novozelandskom vremenu, tamo će uskoro svanuti zora, ali sudeći po tvitovima koji stižu iz te zemlje, nikakvih apokaliptičnih prizora još uvek nema...

"Nema smaka sveta. Srdačno, Novi Zeland", preneo je tviteraš Rob Torno fotografiju sajta "imgur.com", na kojoj se vidi da je na Novom Zelandu otkucala ponoć.

"Moja ujna je još živa, a ona živi na Novom Zelandu", tvitnuo je korisnik pod imenom "Finnnnnooo".

"Zasad je sve ok. Ili Bog ima dil s Piterom Džeksonom?", našalio se korisnik Tvitera Majk Brin.

"Dakle, došao je 21. decembar na Novi Zeland, a bilo bi malo drsko pomisliti da će smak sveta čekati američku vremensku zonu", napisao je tviteraš Vini Kosta.

  • Smak svita

    21.12.2012 10:50
    uz muziku
    http://www.youtube.com/watch?v=0EL3rJLlXx4
  • Duhovnik

    20.12.2012 21:33
    http://2012-transformacijasvijesti.com/
  • pawlle

    20.12.2012 16:25
    e, sale ns - Danas je poseban dan ,do jaja si +

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.