VIDEO: Desetine hiljada ajkula na obali Floride

Desetine hiljada ajkula uočeni su na južnoj obali Floride, zbog čega su zatvorene sve plaže, a stanovništvu je zabranjeno ulaziti u vodu.
Desetine hiljada ajkula uočeni su na južnoj obali Floride, zbog čega su zatvorene sve plaže, a stanovništvu je zabranjeno ulaziti u vodu.

Jata ajkula koje su započele svoju migraciju na jug prisilila su lokalne vlasti da stepen opasnosti podignu na najviši nivo. Plaže su zatvorene za kupače, a crvene zastave upozoravaju da se niko ne približava moru.

Kreg Polok, spasilac sa Midtaun Biča je kazao za Palm Bič Dejli Daily Njuz da je u utorak prvi put video ajkule u tolikom broju. Spasilac je rekao da je video ogromne ajkule koje su plivale skroz do obale, praktično do peska.

U jednom jatu se nalazi čak i do 150.000 ajkula i to samo na 60 metara od obale.

  • 11.03.2013 06:59
    mizantropi....
    dozlogrdili im ljudi!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.