Uklanjaju niske, debele i agresivne policajce sa ulica

Vlasti u Hanoiju, glavnom gradu Vijetnama, ukloniće niske, gojazne i agresivne policajce s ulica, kako bi se popravio ugled policije narušen zlostavljanjem i korupcijom.
Vlasti u Hanoiju, glavnom gradu Vijetnama, ukloniće niske, gojazne i agresivne policajce s ulica, kako bi se popravio ugled policije narušen zlostavljanjem i korupcijom.

Nakon odluke zvaničnika, inspektori su počeli da posmatraju policajce na dužnosti, kako bi pronašli najgore od njih.

"Omaleni policajci koji imaju velike stomake biće premešteni na druge poslove u kancelarijama, tako da ne dolaze u kontakt s javnošću", izjavio je šef saobraćajne policije Dao Vin Tang.

Policajci s viškom kilograma će takođe morati da pohađaju časove fizičkog. Oni koji budu na ulicama, sa sobom će nositi kodeks ponašanja.

Ovo je najnoviji korak na koji se odlučila saobraćajna policija u Hanoju nakon što su stigle brojne žalbe na policajce.

Godine 2011. je policajcima zabranjeno da nose sunčane naočare i da se skrivaju iza drveća kako bi u zasedi čekali nepažljive vozače i iznuđivali novčane kazne.

  • @Malji Veljovich @Bozidar

    09.03.2013 08:57
    great minds think alike :)
  • Zoro

    08.03.2013 22:53
    ?
    Kod nas davno nema ni jednog na ulicama. Kanda je nekom u interesu da u Novom Sadu vlada nered...
  • Bozidar

    08.03.2013 18:15
    kod nas kad bi ovako postupili ne bi ostao ni jedan pandur

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.