Novi iPhone izlazi na leto?

Kompanija Apple najverovatnije će svoj telefon, novu verziju modela iPhone 5, predstaviti u avgustu, dok bi novi iPad mogao biti predstavljen već u septembru.
Kompanija Apple najverovatnije će svoj telefon, novu verziju modela iPhone 5, predstaviti u avgustu, dok bi novi iPad mogao biti predstavljen već u septembru.

Još uvek nije sasvim jasno da li će na leto, uz iPhone 5S, biti predstavljena i najavljena verzija jeftinih iPhone telefona o kojima je Apple ranije govorio. Model iPhone 5S biće veoma sličan svom prethodniku kada je izgled u pitanju, ali će posedovati brži procesor i poboljšanu kameru, objavio je blog iMore.

Kako prenosi britanski Daily Telegraph, pozivajući se na blog iMore, prve novosti iz te kompanije trebalo bi da stignu već narednog meseca, kada bi trebalo da bude predstavljena peta generacija iPada, kao i nova verzija iPad Mini tableta.

Međutim, ukoliko u aprilu zaista vidimo novi iPad Mini, taj model će najverovatnije biti bez HD Retina displeja, piše Rene Riči za iMore. Naime, Apple je ranije najavio da će najverovatnije tek u oktobru predstaviti iPad Mini sa Retina displejem.

S druge strane, KGI Securities piše kako će Apple predstaviti iPhone 5S i jeftiniju verziju iPhonea već u junu, na čuvenoj konferenciji „WorldWide Developer Conference“ u San Francisku.

Zanimljivo je da su glasine sve brojnije kako se bliži druga nedelja marta, za kada je Samsung najavio predstavljanje svog novog telefona Galaxy S4, oštrog konkurenta iPhone telefonima. Uprkos tome, iz Applea još uvek nije stigla nijedna zvanična informacija o predstavljanju novih proizvoda.

  • Bozidar

    11.03.2013 22:30
    iDontCare
  • 11.03.2013 16:07
    Šta je to Iphone 5 ?
    pa peti po redu iphone koji nemam :(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.