FOTO: Lica vojnika pre, za vreme, i nakon rata

Fotograf Lalage Snou učestvovao je u osmomesečnom projektu "Mi nismo mrtvi", u kom je fotografisao britanske vojnike pre, za vreme i naokn rata u Avganistanu.
Fotograf Lalage Snou učestvovao je u osmomesečnom projektu "Mi nismo mrtvi", u kom je fotografisao britanske vojnike.

Radi se o portretima britanskih vojnika pre, tokom i nakon rata u Avganistanu.

Fotografije omogućuju da se vidi fizička promena na licima vojnika u ratnoj zoni.

  • 19.05.2013 21:20
    pa, niko ih nije terao da tamo idu....to je placena vojska!
    Da vam pokazem kako ja izgledam posle dezurstva u bolnici?
  • cc

    19.05.2013 16:08
    Ne izgledaju lepše, izgledaju zrelije.
  • 19.05.2013 15:55
    Vecinom su malo prosvetljeniji, zbog ipak nekog sadrzaja koji imaju u glavi posle, a kojeg tu nije bilo pre. Treba imati u vidu koji sloj ljudi Britanija regrutuje da ratuje za drzavu po svetu - polusvet, neobrazovane, nezaposlene, inace beskorisne primerke ljudske vrste. Njih ovi pametni, malobrojni, koji vode zemlju, upregnu da rade za drzavu, pa izmedju ostalog i ratuju, osvajaju teritorije. Tako to rade pametne i uspesne drzave. Znamo kako prolaze one koje su to pomesale, pa polusvet stavljaju da upravlja, hara politikom i estradom, a saku pametnih i obrazovanih (koji jos nisu emigrirali) drze na dnu drustvene lestvice i salju u ratove. Pa se cude sto imaju raspalu drzavu i gube sve ratove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.