VIDEO: Dodatak vešu omogućava da žene piške stojeći

Pipipop je silikonski dodatak ženskom vešu koji ženama omogućava da piške stojeći, poput muškaraca.
Pipipop je silikonski dodatak ženskom vešu koji ženama omogućava da piške stojeći, poput muškaraca.

Silikonski dodatak koji se zalepi za veš i omogućava ženama da mokre stojeći i da pritom ne moraju da skidaju sav veš sa sebe.

Proizvođač kaže da je namenjen ženskim osobama od 15 do 70 godina. "Pipipop" možete kupiti u nekoliko veličina, dobićete ga u plastičnoj kesici na kojoj se nalazi uputstvo za upotrebu. "Pipipop" se može koristiti nekoliko puta dnevno, a moguće ga je prati ručno ili u veš mašini.

Možda će "Pipipop" imati više uspeha nego njegov prethodnik "Pipi" koji je predstavljen na Egzitu pre nekoliko godina.

  • anonimna

    23.05.2013 09:35
    Odvratno!
    Uzas, a i ne deluje mi bas higijenski..
  • Zanimljivo!

    21.05.2013 15:54
    Jednakost medju polovima
    Uskoro će u seksi SMS oglasima na pojedinim našim televizijama i cure navoditi koliko su obdarene. A što će biti seksi kad obuku farmerke! Zamislite scenu kad jedan od dvojice momaka kaže: Gari, pa ova ima veći od mog!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.