Zaradila prvi milion sa 15 godina

Tinejdžerka Madison Robinson, koja ima samo 15 godina, zaradila je prvih milion dolara dizajnom i prodajom japanki.
Tinejdžerka Madison Robinson, koja ima samo 15 godina, zaradila je prvih milion dolara dizajnom i prodajom japanki.

Prve japanke Robinson je dizajnirala sa osam godina i pokazala ih svom ocu, koji joj je dao novac da pokrene posao.

Tako je registrovala kompaniju "FishFlops" i zaradila prvi milion dizajnom i prodajom prvenstveno japanki, ali i majica, pantalona i sličnih proizvoda. Ona na svom portalu ima online prodaju, a sklopila je ugovore i sa prodajnim kućama "Macy's", "Journey's" i "Nordstrom", i do sada je prodala više od 60.000 pari japanki koje koštaju izmeđuu 13 i 20 evra.

Dodatnih 10.000 japanki poklonila je dečijim bolnicama u Teksasu. Robinson je proširila modnu liniju knjigama za decu koje sama piše, a uskoro će lansirati aplikacije i video igre.
  • apu

    11.06.2013 06:16
    aham...
    sigurno je ona ugovorila posao sa trgovinskim lancima a tek što je proizvodnju organizovala... ma idi bre... a tek trebovanja što radi... pa to u srbistanu nema :P
  • 021

    10.06.2013 14:17
    ljubi je tata
  • 10.06.2013 13:54
    Vlada
    Ona je pocela sa jako malim sredstvima i pre nego sto je otac ulozio novac ona je dobila honorar za dizajn koji je 3x veci od svote koja je ulozena u stampu japanki.

    I ne znam kakve to veze ima sa gajbicama?

    Pa kad bi mogli svi izvolite uradite dizajn zaradite pare ja cu ja da vam budem otac ako treba ulozim jedan do onog sto ste zaradili...

    U Srbiji od 10 otvorenih firmi propadne vise od pola a svi su ulozili novac. Toliko o tome da je lako uspeti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti