Fudbaler Reala dao mito da bi položio vozački

Fudbaler Real Madrida Fabio Koentrao pod istragom je zbog optužbe da je davao mito kako bi dobio vozačku dozvolu, tvrde portugalski mediji.
Fudbaler Real Madrida Fabio Koentrao pod istragom je zbog optužbe da je davao mito kako bi dobio vozačku dozvolu, tvrde portugalski mediji.

Kako se navodi, Koentrao je podmitio članove ispitne komisije sa 2.000 evra i zbog toga bi mogao da dobije zatvorsku kaznu.

Ime portugalskog fudbalera pojavilo se u istrazi u Bragi tokom koje je pritvoren veći broj članova komisije za polaganje vozačkog ispita.

Koentrau je tokom istrage oduzeta vozačka dozvola u njegovoj kući u Povoa de Varzimu, iako je igrač negirao bilo kakvu umešanost u davanje mita.

Dvadesetpetogodišnji Koentrao je od 2011. za Real igrao na 36 utakmica i postigao jedan gol, a kao reprezentativac Portugalije takođe je nastupio na 36 mečeva i bio strelac dva gola.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.