Advokat kažnjen jer je nosio plave patike u sudnici

Jedan rumunski advokat kažnjen je zato što je kasnio na ročišta i ispod advokatske odore nosio farmerke i svetloplave patike.
Jedan rumunski advokat kažnjen je zato što je kasnio na ročišta i ispod advokatske odore nosio farmerke i svetloplave patike.

Kako prenosi AP, sudija Joan Adrijan Kitoju izrekao je danas maksimalnu novčanu kaznu od 5.000 leja (1.148 dolara) advokatu Katalinu Dančuu zbog nepropisnog odevanja i kašnjenja na suđenju petoro optuženih za krađu umetničkih dela. Danču je ispod crne advokatske odore nosio farmerke i svetloplave patike koje je, kako je rekao, platio 200 evra.

"Mirišem, obrijan sam i čist", kazao je ljutito advokat, koji namerava da se žali na sudijinu odluku. On je jedan od branilaca petoro optuženih kojima se sudi zbog krađe sedam slika, među kojima su dela Pikasa, Monea i Matisa, iz jednog muzeja u Roterdamu u oktobru 2012.

  • matrix

    11.09.2013 07:00
    oktobar 2013?
    Kako to mislite? Oktobar 2013. još nije bio!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti