Betmen bin Superman završio u zatvoru

Betmen bin Suparman iz Singapura, koji je postao prava senzacija na internetu zbog neobičnog imena, osuđen je danas na dve godine i devet meseci zatvora zbog krađe i korišćenja narkotika.
Betmen bin Suparman iz Singapura, koji je postao prava senzacija na internetu zbog neobičnog imena, osuđen je danas na dve godine i devet meseci zatvora zbog krađe i korišćenja narkotika.

Lokalni mediji su javili da je kradljivac, čije ime na malajskom znači Betmen sin Suparmana, osuđen zbog različitih prestupa, uključujući to što je od brata krao karticu i podizao novac s njegovog računa.

Čovek neobičnog imena, star 23 godine, takođe je, kako se navodi, provalio u kancelariju jedne kompanije na zapadu Singapura kako bi ukrao novac, a govori se i da je koristio heroin.

Betmen bin Suparman, koji je uhapšen u avgustu, ima svoj klub obožavalaca na Fejsbuku, a proslavio se kada je fotografija njegove lične karte sa neobičnim imenom počela da kruži internetom.

Roditelji mladića su sa Jave, gde je, zapravo, ime Suparman veoma često i uobičajeno, dok je za ime Betmen, po svoj prilici, roditeljima - Suparmanu i njegovoj supruzi, poslužio jedini poznati izvor - strip.

  • 11.11.2013 16:29
    Pu malera!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.