Trenutno najpopularniji policajac u SAD: Beskućniku dao džemper

Policajac Karlos Ramos odlučio je da svoj džemper da beskućniku Robertu Vilijamu koji se smrzavao na ulicama Njujorka.

Policajac Karlos Ramos odlučio je da svoj džemper da beskućniku Robertu Vilijamu koji se smrzavao na ulicama Njujorka.

Ramos je Vilijama video dok je patrolirao ulicama i odučio se na gest zbog kojeg je trenutno jedan od najpopularnijih policajaca u SAD-u.

"Video sam da se mrzne i moj posao je da mu pomognem. Nije imao jaknu, a bilo je izuzetno hladno", kazao je Ramos za "New York Daily News".

U početku, beskućnik je odbijao pomoć 29-godišnjeg policajca da bi nakon nekoliko minuta ubeđivanja ipak uzeo džemper.

"Ovo svakodnevno radim. Ponudim im kafu, hranu, piće…", dodao je Ramos.

  • 17.12.2013 07:27
    @Dobar čovek
    Nema komentara jer dežurni hejteri Amerikanaca moraju da smisle kako bi mogli ovu vest da iskomentarišu na njima svojstven način. I, tek što si rekao da nema komentara - evo ih. Ovaj jedan kaže da je nameštaljka, ovaj drugi kaže da i on nosi što im više ne treba deci...bla, bla, bla...
    @Xy - čovek je skinuo džemper sa sebe, nije odneo svoju staru ili nepotrebnu garderobu. Zato ovo JESTE vest. I to lepa, jer je i gest lep. I neuobičajena - zato je dospela do medija. I zato je ovaj čovek trenutno najpopularniji policajac u SAD. Stvarno ste amebe.
  • xy

    16.12.2013 17:57
    P.S. Beskućnik se smrzavao pa je zato IZUO cipele i sedeo bos na ulici!?
    Totalna nameštaljka.
  • 16.12.2013 16:22
    slazem se, najvise se komentarisu lose vesti.... i skoro sve bude mrznja i kritika. Izgleda da su ljudi izgubili strpljenje i zivce, pa uzivaju u vredjanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.