VIDEO: Magarci se smrzli živi

Iz provincije Sanlurfa, u jugoistočnom delu Turske, dolazi nam jedan neobičan ali ujedno i zastrašujući prizor.
Iz provincije Sanlurfa, u jugoistočnom delu Turske, dolazi nam jedan neobičan ali ujedno i zastrašujući prizor.

Četiri magarca koja nisu uspela da nađu skrovište stajali su u gotovo zaleđenom stanju ali su još pokazivali znake života.

Siroti magraci bili su na ivici smrti. Srećom, seljani su odmah uveli magarce u toplu prostoriju, gde su se odledili i uspeli da prežive.

  • Dositej

    17.12.2013 08:53
    Lepote jezika
    Drago mi je što se sve srećno završilo.
    A vašem kolegi koji je napisao rečenicu "Iz provincije Sanlurfa, u jugoistočnom delu Turske, dolazi nam jedan neobičan ali ujedno i zastrašujući prizor." zabranio bih da ubuduće koristi jezik - uopšte.
  • 16.12.2013 20:17
    Kada imate ovakve vesti, na početku napišite "srećan kraj". Da se ne bih traumirala do poslednje rečenice... I, btw, nadam se da su magarčići OK, baš kao što kažete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.