VIDEO: Tata bežao od policije vozeći 160 na sat sa troje dece u autu

Policijske kamere snimile su dramatičnu poteru za Džejsonom Tomasom koji je od patrole bežao brzinom većom od 160 kilometara na sat dok je sa njim u autu bilo i njegovo troje dece.

Policijske kamere snimile su dramatičnu poteru za Džejsonom Tomasom koji je od patrole bežao brzinom većom od 160 kilometara na sat dok je sa njim u autu bilo i njegovo troje dece.

Policajci su jurili Tomasa (33) zbog sumnje da poseduje drogu, a u pokušaju da im umakne, on je prolazio kroz crvena svetla na semaforu i preticao automobile kao u akcionom filmu, da bi se u jednom trenutku ipak sudario sa jednim vozilom.

Na snimku se vidi kako je tata slupao auto, a potom pobegao iz njega i decu, koju je upravo uzeo iz vrtića, ostavio unutra. Mališani su vrištali prestravljeni.

Policija je uspela da stigne i savlada begunca, a Tomas je potom osuđen na 22 meseca zatvora zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju.

  • Ime mi je ...

    04.01.2014 11:05
    Za ovo je malo i 250 godina zatvora u samnici...
  • 04.01.2014 10:40
    kak'e su sonje ti englezi. pa kod nas so ovako standardno vozi! sta vise, bezbednost u saobracaju ugrozavaju oni koji u gradu voze 50 i staju na pesackom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.