Izbacila mačka na ulicu jer je mislila da je gej

Mačak Bul postao je beskućnik kada je njegova vlasnica, nakon 7 godina zajedničkog života posumnjala da je njen ljubimac – gej.
Mačak Bul postao je beskućnik kada je njegova vlasnica, nakon 7 godina zajedničkog života posumnjala da je njen ljubimac – gej.

Neobična priča koja je za kratko vreme planula medijima dolazi iz grada Lafija u Nigeriji i naišla je na osudu ljubitelja životinja širom sveta.

Sredovečna i očito konzervativna žena odlučila je da mačka izbaci na ulicu sa obrazloženjem da ga je često viđala u društvu istopolnih mačaka.

Njegovo njuškanje za drugim mačorima nazvala je "neprirodno seksualno ponašanje". Njene komšije kažu da se mačak zaista ponašao "neprikladno", a kao esencijalni dokaz navode da "nijedno od mačića koji su se rađali svih ovih godina u komšiluku ne liči na njega".

Vlasnica je za tamošnji uticajni list "Leadership" izjavila da joj mačak koji pokazuje "protivprirodne sklonosti" nije potreban i da ga može preuzeti ko god hoće. Bul je prvi mačak koji je javno okarakterisan kao gej, ali nije prvi ljubimac koji je zbog toga izbačen iz kuće.

Naime, prošle godine vlasnik iz Tenesija odveo je svog dugogodišnjeg psa u prihvatilište sa zahtevom da ga tamo eutanaziraju jer je gej. U poslednjem trenutku pojavila se razumna osoba koja je nesrećnog psa prvo spasila smrti, a zatim i udomila.

  • 30.01.2014 20:36
    Pa ovo nisu gej vesti, ovo su vesti iz nesvesti.
  • Jan Chi

    30.01.2014 19:50
    to je to
    Ovo samo dokazuje da i u zivotinjskom svetu ima onih koji vole isti pol, pa zasto onda praviti od ljudi gejeva toliku glamu. A ovo je i dokaz da je ljudska rasa nasatala od zivotinja, a ne od.....
  • 30.01.2014 19:01
    Već sam se zabrinuo da će nam dan proći bez gej-vesti ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.