Pivo mu spasilo život

Australijanac je imao mnogo sreće jer je preživeo ujed jedne od najotrovnijih zmija na svetu. On tvrdi da ga je spasilo hladno pivo, koje mu je pomoglo da ostane smiren.
Australijanac je imao mnogo sreće jer je preživeo ujed jedne od najotrovnijih zmija na svetu. On tvrdi da ga je spasilo hladno pivo, koje mu je pomoglo da ostane smiren.

Pedesetčetvorogodišnji Australijanac Rod Somervil je radio u bašti kada ga je ujela smeđa zmija, koja se smatra jednom od najotrovnijih na svetu. Potom je udario zmiju i pozvao hitnu pomoć, a onda je posegnuo za pivom.

"Ukoliko paničite, situacija će postati gora. Rekao sam sebi, ako ću umreti, barem da popijem još jedno pivo. Potom sam uzeo jedno iz frižidera", izjavio je Somervil.

Dodao je da ga je hladno pivo smirilo i pomoglo mu da mirno sačeka pomoć. Srećom, na vreme je dobio protivotrov. Situacija se dodatno zakomplikovala zbog alergijske reakcije, ali se Somervil dobro oporavlja.

  • Bojler

    10.03.2014 12:33
    @Anonimus-@None
    Nase pivo je najbolje, bar u Europi !
    Provereno.
  • 10.03.2014 08:06
    @None
    al ne ova nasa!
  • none

    10.03.2014 07:41
    Pivo je LEK !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.