VIDEO: Pice dostavljaju bespilotnim letelicama

Male ili velike, sa tika piletinom ili vegetarijanske, sa ljutim papričicama ili bez, u Mumbaiju je moguće naručiti sve vrste pice, a uskoro čak i "leteće".
Male ili velike, sa tika piletinom ili vegetarijanske, sa ljutim papričicama ili bez, u Mumbaiju je moguće naručiti sve vrste pice, a uskoro čak i "leteće".

Naime, jedan restoran u ovom indijskom gradu odlučio je da svoje specijalitete dostavlja bespilotnim letelicama.

Vlasnicima picerije "Frančesko" jako se dopala vest da Amazon, američka kompanija za porudžbine preko interneta, planira da svoje pošiljke kupcima ubuduće dostavlja dronovima, te su odlučili da i sami usvoje tu ideju kako bi zaobišli saobraćajne gužve koje su notorne u ovom gradu. "Uspešno smo sproveli test, tako što smo 11. maja poslali picu mušteriji koja se nalazi 1,5 kilometara od našeg lokala", kazao je za indijsku novinsku agenciju PTI glavni menadžer picerije Mihel Radžani.

"Postigli smo ono što će za četiri pet godina biti nešto sasvim uobičajeno", objasnio je on, dodajući da je cena bespilotne letilice sa četiri rotora oko 2.000 dolara.

Picerija "Frančesko" je na jutjubu postavila video snimak koji prikazuje kako dron prenosi picu leteći iznad grada do kupca. Evo kako to izgleda:

  • SOTIR

    23.05.2014 20:41
    JEL MOZE
    JEDNA PICA ZA SAJKAS,KOD RAFINERIJE.SAMO OCU DA JE TOPAL ZALOGAJ A NE LADAN.FALA VI.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.