FOTO: Najtužniji prizor iz svemira

Ove srede uveče sukob u pojasu Gaze bio je toliko žestok da se paljba mogla videti iz svemira.
Ove srede uveče sukob u pojasu Gaze bio je toliko žestok da se paljba mogla videti iz svemira.

Nemački astronaut Aleksander Gerst tvitovao je fotografije koje je snimio na više od 320 kilometara iznad Zemlje, dok je Međunarodna svemirska stanica preletala iznad Gaze.

Iz NASA-e se još nisu oglasili službenom potvrdom o tome gde se tačno na fotografijama nalaze eksplozije. Gerst je uz fotografije na nemačkom i engleskom napisao: "Moja najtužnija fotografija dosad. S ISS-a možemo videti eksplozije iznad Gaze i Izraela".

  • C

    24.07.2014 13:27
    A da li su snimili ko je oborio avion u Ukrajini?
  • 24.07.2014 13:16
    Ne trebaju nam vanzemljaci, mi ćemo sami sebe raz*ebati u parčiče...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.