Putinov tigar zalutao u Kinu

Retki sibirski tigar, kojeg je u divljinu pustio ruski predsednik Vladimir Putin, ušao je na kinesku teritoriju i možda je u opasnosti.
Retki sibirski tigar, kojeg je u divljinu pustio ruski predsednik Vladimir Putin, ušao je na kinesku teritoriju i možda je u opasnosti.

Rusija je informisala kineske zvaničnike, zadužene za očuvanje šuma, da je tigar koji ima čip za praćenje, uočen u rezervatu na severoistoku Kine.

Vlasti su naložile da se uklone sve moguće zamke, a postavljeno je i više od 60 kamera da bi se tigar locirao.

U maju su objavljene fotografije ruskog predsednika i tigra Kuzje, koji je tada imao 19 meseci.

  • Sedam

    10.10.2014 09:58
    Sad će Putin za njim, sa vojskom, da ga potraže
  • Kalauz

    09.10.2014 19:39
    Jako je sladak ali bi ga sad jako teško ko smeo pomaziti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.