Uniforme "Er Srbije" druge po izgledu u svetu

Na listi ženskog časopisa "Marie France", za deset najboljih uniformi kabinskog osoblja svetskih aviokompanija, uniforme "Er Srbije" našle su se na drugom mestu.
Na listi ženskog časopisa "Marie France", za deset najboljih uniformi kabinskog osoblja svetskih aviokompanija, uniforme "Er Srbije" našle su se na drugom mestu.

Kako se navodi u saopštenju "Er Srbije", u obrazloženju časopisa se podseća da je srpska nacionalna aviokompanija od nekadašnjeg "Jat ervejza" kompletno rebrendirana, uključujući i potpuno novi izgled uniformi za njeno kabinsko osoblje.

Stjuardese "Er Srbije" nose teget kostime sa odgovarajućim kapama i brendiranim maramama, što im u ukupnom izgledu daje i blagi retro izgled, što se posebno ističe njihovim crvenim karminima.

Pored "Er Srbije", preostalih devet aviokompanija sa najlepšim uniformama kabinskog osoblja na svetu su "Emirates Airlines", "Fiji Airways", "Etihad Airways", "Qantas", "Singapore Airlines", "Korean Air", "Bangkok Airways", "Air France" i "Virgin Atlantic".

"Marie France" je ugledni francuski ženski mesečni časopis koji izlazi od 1944. godine i štampa se u oko 200.000 primeraka.

  • 12.01.2015 10:01
    Ovo samo potvrđuje da je mišljenje kao XXXX. Svi ga imamo... Meni lično su lepe naše uniforme, Emirates-ove, Air France i Virgin, ali su mi broj jedan Eastern China uniforme, a onda Jet airways pa Finn air. Sa druge strane, Fidji i naročito Singapur airlines imaju lepe uniforme, ali ne deluju poslovno, više su etno. U tom stilu su mi najlepše Thai stjuardese, kojih nema na listi. Air Senegal je baš lepo uklopio etno motive sa poslovnim stilom. Eto, koga ne mrzi, može malo da gugla, ako ništa drugo, slike su praznik za oči.
  • 11.01.2015 14:20
    Cekao sam ovu odluku svaki dan evo ima godina dana. Bas sam sada ponosan na Srbiju i Emirate. Davno nisam bio ovako ponosan, evo placem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.