Večeras spektakl na Slanoj bari, Vojvodina dočekuje Skjern

Rukometaši Vojvodine večeras počinju takmičenje u grupnoj fazi EHF kupa, a prvi protivnik je danski Skjern.
Rukometaši Vojvodine večeras počinju takmičenje u grupnoj fazi EHF kupa, a prvi protivnik je danski Skjern.

Trener Đorđe Ćirković se nada dobrom rezultatu, ali kaže da je zadovoljan do sada postignutim. "Cilj nam je da ih zaustavimo na 25 ili 26 golova i u tom slučaju imamo šansu", naveo je Ćirković.

On je izrazio nadu da će navijači doći u velikom broju da bodri igrače, što će im značiti i možda biti i presudan faktor. "Energija sa tribina je posebno značajna u prelomnim trenucima meča protiv tako jakih protivnika kakvi su Skjern, Porto i Berlin", objasnio je Ćirković.

Predsednik kluba Milan Đukić očekuje da će njegova ekipa imati snage za pobedu, kao što je do sada imala snage za sve uspehe koji su prethodili.

Dvostruki uzastopni šampion Srbije već je igrao sa nekadašnjim prvakom Danske pre dve godine u kvalifikacijama za kup EHF i tada su Danci bili uspešniji u oba susreta. Meč 1. kola C grupe između Vojvodine i Skjerna igra se u hali na Slanoj bari s početkom u 20.15h. Cena ulaznice je 200 dinara

Vojvodina će potom 22. februara gostovati Berlinu, a 1. marta dočekuje Porto. Liga Evrope ima četiri grupe, a u četvrtfinale će po dva najbolja tima iz svake od grupa.

  • 13.02.2015 10:51
    100$ Novosadjanin
    Ajmo Vosooooo!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.