Počinje finale Kupa Srbije u odbojci

Finalni turnir 50. jubilarnog nacionalnog Kupa u odbojci održava se danas i sutra, 14. i 15. februara, u maloj sali Spensa.
Finalni turnir 50. jubilarnog nacionalnog Kupa u odbojci održava se 14. i 15. februara u maloj sali Spensa.

U polufinalu se u subotu najpre od 16h sastaju Partizan i Radnički, a potom Vojvodina NS seme i Crvena zvezda od 18.30h.

- Vlada veliko interesovanje, pa će prema svemu sudeći tribine biti pune. Naravno, optimista sam i sa takmičarske strane. Prošli smo dosta toga, bilo je problema u decembru i januaru, ali smatram da smo to uspešno prebrodili. Verujem da imamo potencijal i snagu. Novi Sad je do sada 13 puta bio organizator, a osam puta smo osvajali pehar. Svi razmišljamo pozitivno i to je bitna energija - kaže sportski direktor Nikola Marić.

Šef stručnog štaba Strahinja Kozić ocenjuje da je klub samom organizacijom istakao želje i ambicije.

- Želimo taj trofej, ali smo svesni da će biti jako teško. Partizan igra sjajno cele sezone, bez poraza je, Zvezda poslednjih godina ume i zna kako da osvaja trofeje, a Radnički podiže formu i igra sve bolje. Mislim da smo i mi u dobrom ritmu i moram da pohvalim igrače koji su prethodne dve sedmice dobro trenirali - navodi Kozić.

Cena ulaznice po danu je 100 dinara.

  • Kalauz

    13.02.2015 10:41
    Hajde narode. 100 dinara ulaz. Baš je jako povoljno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.