Mladi novosadski atletičari otputovali u Dortmund

Deca iz Atletskog kluba "Vojvodina" otputovala su danas na Sportske atletske igre u Dortmund, na jedno od najvećih atletskih takmičenja za juniore.
Deca iz Atletskog kluba "Vojvodina" otputovala su danas na Sportske atletske igre u Dortmund, na jedno od najvećih atletskih takmičenja za juniore.

U okviru Sportskih atletskih igri u Dortmundu se već 20 godina održava Turnir devet gradova i Otvoreno prvenstvo Nemačke, a navedenim takmičenjima, u kategorijama uzrasta do 11, 13 i 15 godina, ove godine takmiči se 35 dece iz Atletskog kluba "Vojvodina".

Inače, Dortmund je grad pobratim Novom Sadu i zbog toga je takmičenje od još većeg značaja za međunarodnu saradnju.

  • Štrandaroš

    05.03.2015 19:55
    Srećan put, puno uspeha i lepog druženja sa vašim vršnjacima iz Evrope. Gledala sam ih letos na Štrandu kako treniraju, vredna i uporna deca, kamo sreće da se naši političari na vas ugledaju.
  • s

    05.03.2015 19:27
    Srecno draga i dobra deco.Nadam se da cete imati uspeha i sportske srece.Kada ova zemlja slabo misli na vas talente,makar vi mislite na zemlju i lepo nas predstavljajte.Srecno.
  • 05.03.2015 12:48
    samo...
    kad bi se naše društvo više bavilo mladim nadama kraljice svih sportova - atletike.... ova decu su pre dve godine bili heroji... nakon što su zavejani proveli 36 i kusur sati u busu u Madjarskoj stigli su da bukvalno ulete bez zahgrevanja na takmičenje... i osvojili lepe meedalje.... nadam se da će ovog puta imati više sreće i bolje uslove putovanja i da će nam opet doneti medalje .....Srećno klinci!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.