FOTO: Novosađani dočekali odbojkaše Vojvodine

Nekoliko stotina navijača, prijatelja i članova porodica dočekalo je sinoć odbojkaše Vojvodine NS seme, osvajače ovogodišnjeg Kupa izazivača.
Nekoliko stotina navijača, prijatelja i članova porodica dočekalo je sinoć odbojkaše Vojvodine NS seme, osvajače ovogodišnjeg Kupa izazivača.

Odbojkaši su u Novi Sad stigli oko 23 časa iz Lisabona, a Grad je svečani doček organizovao na platou ispred Spensa.

Igrače i rukovodstvo pozdravio je član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Predrag Svilar, a dočekao ih je i predsednik Upravnog odbora kluba Dejan Mandić. U ime igrača obratili su se kapiten Veljko Petković i bloker Borislav Petrović.

Ovo je prvi trofej za ekipu iz Novog Sada u evropskim kupovima, ali i za mušku klupsku odbojku u Srbiji uopšte.

Za istorijski uspeh, posle trijumfa od 3:1 protiv Benfike u prvom meču na domaćem terenu, igračima Strahinje Kozića u revanšu su bila potrebna samo dva seta.

Novosađani su kvalitetnom igrom odmah rešili sve dileme, pa je već posle 2:0 bilo jasno da je osvajač Čelendž kupa Vojvodina NS seme.

  • cvija i ilija

    14.04.2015 22:16
    vosa
    bravo za odbojkase,bili smo na doceku.bilo je fenomenalno.idemo do trafike po mamu pa ponovo da slavimo.jos jednom svaka cast za nase odbojkase.
    p.s.ljubo cuvaj nam mamu.
  • Ilijina keva

    14.04.2015 21:11
    Pozdrav
    Pozdrav za mog Ljubu trafiku.
  • sale ex foto

    14.04.2015 20:15
    sampioni
    bravo za odbojkase ,novi sad nije ni svestan koliki je ovo uspeh.razumem ljude koji nisu mogli da dodju na docek.neko je radio,neko spavao jer je morao rano na posao...
    deka nisi manje novosadjanin od ovih sto su bili na doceku.
    svi u pazar

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.