Vojvodina danas na teškom gostovanju na Marakani

Fudbaleri Vojvodine danas gostuju Crvenoj zvezdi u zaostalom meču 13. kola Superlige.
Fudbaleri Vojvodine danas gostuju Crvenoj zvezdi u zaostalom meču 13. kola Superlige.

Novosađani su u subotu na svom terenu izgubili od Radničkog sa 2:0, pa bi pobeda u derbiju na stadionu "Rajko Mitić" na psihološkom planu mnogo značila novosadskim crveno-belima.

Trener Novosađana Zlatomir Zagorčić kaže da se u ekipi oseti psihološka nestabilnost zbog serije loših rezultata.

- Slede nam četiri vezana gostovanja i pokušaćemo da uradimo koliko možemo, ali izuzetno je teško i igračima, i nama koji radimo sa njima, kao i celom klubu i navijačima zbog ovog negativnog niza. U okolnostima u kojima se nalazimo, sledi nam gostovanje Crvenoj zvezdi, koja će biti apsolutni favorit, što zbog igre, što zbog svega ostalog. Međutim, mi jednostavno nemamo drugog izbora sem da idemo na pobedu i da odigramo jednu jaku i čvrstu utakmicu. Nezahvalno je pretiti Zvezdi, pogotovo pred utakmicu na njenom stadionu i pred njenom publikom, ali ništa nam drugo nije preostalo osim da pružimo svoj maksimum i damo sve od sebe kako bismo osvojili tri boda - rekao je Zagorčić.

Golman Vojvodine Marko Kordić rekao je da očekuje dobru igru crveno-belih protiv Zvezde i podsetio da njegov tim uvek pruža dobre partije na velikim utakmicama.

- Uopšte ne sumnjam u to da ćemo pružiti dobru partiju protiv Crvene zvezde, jer na velikim utakmicama mi uvek igramo dobro, što smo ove sezone pokazali protiv Sampdorije i Partizana. Bez obzira na loš rezultat iz prethodne utakmice, skupićemo se i siguran sam da ćemo na teren izaći kao pravi kolektiv. Svi u timu verujemo jedni u druge - zaključio je Kordić.

Vojvodina je posle serije loših rezultata pala na sedmo mesto Superlige sa 20 osvojenih bodova, dok je Zvezda ubedljivo prva sa 35 bodova. Utakmica je na programu u sredu od 17:30 časova na stadionu "Rajko Mitić".

  • Dermo abrazija

    21.10.2015 13:13
    ne brinite ...
    ...srediće to "čuvar kluba" Dunđa. ha ha ha ha
  • каћан

    21.10.2015 08:52
    за сланинара и остале
    докле бре више то кукање на судије намештено првенство,чим се изгуби намештено а кад победите све је ок.Том логиком и ми можемо да тврдимо да је свако првенство које ми нисмо освојили намештено.
  • ST

    21.10.2015 07:33
    Kao sto neko rece...
    ...premijer liga...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.