Zagorčić nije više trener Vojvodine

Fudbalski klub Vojvodina i trener Zlatomir Zagorčić danas su sporazumno raskinuli saradnju.
Fudbalski klub Vojvodina i trener Zlatomir Zagorčić danas su sporazumno raskinuli saradnju.

Trener Zlatomir Zagorčić od danas više nije šef stručnog štaba Vojvodine, odlučeno je nakon sastanka između trenera i članova Upravnog odbora kluba. Ugovor između dve strane raskinut je sporazumno, a osim Zagorčića, saradnju sa FK Vojvodina sporazumno je raskinuo i dosadašnji pomoćni trener Zoltan Sabo.

Do imenovanja novog šefa stručnog štaba, brigu o prvom timu Vojvodine privremeno će preuzeti dosadašnji Zagorčićev pomoćnik i igračka legenda FK Vojvodina – Goran Šaula.
  • ST

    22.10.2015 21:32
    Nema pomoci...
    ...nasoj Vojvodini... Od vremena kad sam poceo da pratim voljeni klub,svaka uprava je bila,blago receno,nametnuta (partijski) i ostvarivali su se licni interesi. Danas,postoje sukobi u i oko kluba,tako da ne vidim da ce doci lepsi dani za klub i verne navijace...
  • The Lalosh

    22.10.2015 19:56
    Ala sam mator...
    Goran Šaula legenda preuzeo vodjenje prvog tima. Zajedno smo nekada davno trenirali na Veterniku. On je sada legenda (zasluženo), a ja sam (isto tako zasluženo) anonimus. :)

    Puna podrška Goranu!
  • Darinko

    22.10.2015 19:07
    Zovi...
    Fabio Kapelo je bez angazmana...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.