Odbojkaši Vojvodine lako protiv Partizana

Odbojkaši Vojvodine pobedili su ekipu Partizana sa 3:0 (26:24, 25:19, 25:21) u prvom kolu Superlige na domaćem terenu.
Odbojkaši Vojvodine pobedili su ekipu Partizana sa 3:0 (26:24, 25:19, 25:21) u prvom kolu Superlige na domaćem terenu.

Najefikasniji igrač u sastavu Novosađana bio je Aleksandar Minić sa 19 osvojenih poena, jednim asom i dva bloka. Za Partizan je najbolji pojedinac bio Dimitrije Pantić sa 12 poena, čemu je pridodao i dva bloka.

Partizanovi odbojkaši su pružili nešto jači otpor samo u prvom setu u kojem su vodili sa 16:11, ali je Vojvodina nakon preokreta uspela da set privede kraju rezultatom 26:24.

U naredna dva je Kozićeva ekipa igrala sigurno, bili su u konstantnoj prednosti i nisu dozvolili crno-belima da im se približe, pa su bez većih problema utakmicu priveli kraju.

Narednu utakmicu Vojvodina igra protiv Crvene zvezde u gostima.

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.