LŠ: Novi spektakl na Spensu, Voša dočekuje Meškov

Rukometaši Vojvodine danas na Spensu dočekuju Meškov iz Bresta u 7. kolu Lige šampiona.
Rukometaši Vojvodine danas na Spensu dočekuju Meškov iz Bresta u 7. kolu Lige šampiona.

Markovićeva ekipa je nedavno osvojila trofej Superkupa pobedivši subotički Spartak, a momci su silno motivisani da na domaćem parketu pokažu zube i favoritu C grupe, ekipi Meškova iz Bresta. Ovo neće biti nimalo lak zalogaj za Novosađane jer im u goste dolazi vrhunska ekipa.

Međutim, kako trener Vojvodine Nikola Marković kaže, ekipa ima samopouzdanja i spremni su da naprave novi iskorak u Ligi šampiona.

- Mi ne razmišljamo da je za nas Liga šampiona gotova zato što imamo obavezu prema sebi i svima ostalima da prezentujemo naš rukomet u najboljem svetlu. Igramo protiv ekipe koja je kvalitetna, koja ima velike ambicije u Ligi šampiona, koja pokušava da se domogne jednog od prva dva mesta koje vodi u dalje takmičenje. To je sastav koji ima dosta internacionalaca. Nadam se da možemo da odigramo dobru utakmicu, da ekipu Meškova dovedemo u situaciju da igramo u egalu, i da vidimo koliki je naš domet sa ekipama koje su "skuplje" od nas. Imamo želju da u Ligi šampiona osvojimo još dva boda i uvek je lepo igrati pred novosadskom publikom - rekao je Marković.

Kapiten ekipe Zoran Nikolić kaže da je uvek zadovoljstvo igrati u punom Spensu, i da jedva čeka da još jednom odmeri snage sa Belorusima.

- Mnogo nam znači podrška sa tribina. Zna se da je Meškov najkvalitetnija ekipa u ovoj grupi, ne treba trošiti puno reči o njima. Na nama je da ponovimo ono poluvreme koje smo odlično odigrali u Belorusiji i onda ćemo da vidimo da li su stvarno toliko bolji od nas - zaključio je Nikolić.

Utakmica počinje u 18 časova u velikoj sali Spensa, a ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.