Partizan sutra gostuje na Karađorđu u meču bez rezultatskog značaja

U derbiju 4. kola Superlige, fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju Partizan.
Partizan sutra gostuje na Karađorđu u meču bez rezultatskog značaja
Foto: 021.rs

Kao retko kada u prošlosti, ovaj meč će praktično biti lišen bilo kakvog takmičarskog značaja, s obzirom na to da oba tima imaju samo teorijske šanse da ostvare svoje ciljeve u ovoj sezoni - Partizan u borbi za titulu, a Vojvodina u pokušaju da se još jednom domogne plasmana na međunarodnu scenu.

Međutim, to s druge strane znači da će oba tima moći da igraju rasterećeno i napadački, pa treba očekivati da će publika videti dopadljiv i atraktivan fudbal, u duelu u kojem, bez obzira na okolnosti, svaki od timova želi da pobedi velikog rivala i protivnika.

Pomoćni trener Vojvodine Goran Šaula zato očekuje lepo fudbalsko veče na "Karađorđu".

- Nalazimo se u punom procesu priprema za sledeću sezonu, pa u okviru toga gledamo i kakvim potencijalom raspolažemo u našim redovima i pokušavamo da nadogradimo konturu igre koju želimo od Vojvodine u narednom periodu. Na prethodne tri utakmice, igrali smo periodično, pa je tako protiv Napretka i Spartaka bilo dobro prvo, a protiv Voždovca drugo poluvreme. Iz dobro poznatih razloga, ekipa ne može da odgovori zahtevima koje imamo tokom svih 90 minuta i zato protiv Partizana njima prepuštamo ulogu favorita, jer su u ovom momentu bolji tim od nas. Međutim, imamo obavezu da pružimo svoj maksimum i ne odustajemo od pobede, ako nam se ukaže prilika za nju - kaže Šaula.

Meč između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju od 18:30 časova, a ulaznice će se prodavati po cenama od 600 (zapad), 500 (istok i jug) i 400 dinara (sever). Jednom licu neće biti dozvoljeno da kupi više od tri ulaznice, bez obzira na to da li će kod sebe imati više od jednog ličnog dokumenta.

Za gostujuće navijače predviđene su istočna i južna tribina, dok će navijači Vojvodine biti smešteni na severnoj i zapadnoj tribini.

  • Kimijevci

    29.04.2018 01:14
    Ću ćuu..
    Stiže Parni Valjak !
    Neka bolji pobedi..
  • Milos

    28.04.2018 22:56
    Sta ocekuvati
    Moj predlog je da svi stanu na gol I da ih ovi napucavaju 90 minuta. Em su to zasluzili em necemo primiti tonu golova..Uprava napolje!
  • Juda ben hur

    28.04.2018 17:04
    Katastrofa
    gospodin šaula je i zimus uništio vošu do petnaestog kola voša je bila treća kadase on i slični umešali u vođenje tima vošu je zadesila katastrofa sada opet se pojavio kao pomoćni trener i igra alibi utakmicu svaka utakmica je važna bez obzira dese igra i protiv koga a vojvodina će biti prava tek onda kada se otarasi upravo takvih kao štoje on bajatoviću rasteraj lihvare dokte nisu progutali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport