Vojvodina slavila protiv Metaloplastike za prvi trijumf u Superligi

Rukometaši Vojvodine zabeležili su prvu pobedu u plej-ofu Superlige pobedivši sinoć u Novom Sadu ekipu Metaloplastike sa 27:25.

Iako su Šapčani poveli sa 8:4, crveno-beli su svoje redove u odbrani konsolidovali tek u drugoj polovini prvog poluvremena što im je posle 30 minuta igre donelo prednost od 14:12. U nastavku je Metaloplastika ponovo uspela da u jednom trenutku dođe na 18:18, ali je ipak Vojvodina uspela da se na kraju domogne vrednih bodova.

Grozdanić je postigao 11 golova (devet iz sedmerca), a Vučković pet. S druge strane je najbolji bio Vorkapić sa devet pogodaka.

Vojvodina sada ima pobedu, remi i poraz i zaostaje tri boda za vodećim Železničarom koji je jedini tim mini-lige sa maksimalnim učinkom.

Upravo će tim iz Niša u narednom kolu gostovati na Slanoj bari, a taj meč igra se u nedelju 6. maja od 18h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport