Maksimalne novčane kazne za fudbalere Vojvodine

Posle višečasovnog sastanka sa igračima i sa članovima stručnog štaba, Upravni odbor FK Vojvodine saopštio je da će maksimalnim novčanim kaznama sankcionisati lošu igru bez golova sa Metalcem u Novom Sadu, u okviru 17. kola Superlige Srbije.
Posle višečasovnog sastanka sa igračima i sa članovima stručnog štaba, Upravni odbor FK Vojvodine saopštio je da će maksimalnim novčanim kaznama sankcionisati lošu igru bez golova sa Metalcem u Novom Sadu, u okviru 17. kola Superlige Srbije.

Pored igrača i članova stručnog štaba, na spisku kažnjenika su i sportski direktor Miodrag Pantelić i generalni sekretar Radisav Rabrenović. "Fudbaleri su bili jedinstveni u nameri da svu krivicu za lošu igru, bez učinka, preuzmu na sebe. Trener Vukićević takođe", prokomentarisao je odluku Upravnog odbora za RTV njegov potpredsednik Dušan Vlaović.

Vlaović je istakao da će uprava aktivirati sve mogućnosti predviđene pravilnicima kluba, bez izuzetka i dodao da je i fudbalerima i članovima stručnog štaba predočeno da su potrošili sve kredite i da od učinka u seriji vrlo važnih susreta koji slede, zavisi i mogućnost da se rukovodstvo pojedincima zahvali na saradnji. "Tu sramotu, koja je pretila da potre vrednosti Vojvodine, koju su decenijama stvarala generacije fudbalera, sankcionisaćemo drastičnim finansijskim kaznama", rekao je on

Serija važnih utakmica koje slede započinje u sredu, gostovanjem Vojvodine u Novom Pazaru, potom susret sa Slobodom u Novom Sadu, koji će prethoditi prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije sa Borcem, 21. marta.

Vojvodina je protiv poslednjeplasiranog Metalca osvojila je samo jedan bod, pa sada za drugoplasiranom Crvenom zvezdom zaostaje šest bodova.

  • Slaninar

    12.03.2012 10:47
    Vlaovicu,mars iz kluba !
    Bravo za Lalu i njegov komentar.Ovaj Dusan Vlaovic je prava dvorska luda i spadalo.Tako su Tito i Kardelj nalazili ljude u Belom dvoru,kad im je trebalo da nekog popljuju.Taj Vlaovic je zista za sprdnju.Malopre sam kupio casopis Vosu i uverio se u sve istine o kojima pise Lala u svom komentaru.To je vise od sramote.To je ruganje istoriji.
  • BULEVARCI!!!

    12.03.2012 10:42
    POLETANOVIC PRVA POSTAVA! BLVR
    Trebali ste odma na pocetku ubaciti Poletanovica i Mitosevica!! bilo bi bra 2 komada, ovako bruka, katai nemoze da potrci 10metara... Abu je kralja... stavite poleta u prvu postavu!!!
  • Podbarac

    12.03.2012 08:23
    Cekamo akciju
    Dule,lepo pricas ali mi cekamo konkretnu vasu reakciju a i nadamo se nekom uspehu, 2014.godine Vosa slavi 100 godina pa bi nam titula ili kup dosli kao melem na ranu da imamo razlig za slavlje.Mada,iskreno sumnjam u sposobmosti ove uprave,totalono ste nizasta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.