Suspendovan sudija zbog meča Partizan-Vojvodina

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) suspendovala je do daljnjeg arbitra Danila Grujića iz Niša zbog grešaka i ispoljene nesigurnosti na utakmici 22. kola Super lige Partizan - Vojvodina 4:1.
Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) suspendovala je do daljnjeg arbitra Danila Grujića iz Niša zbog grešaka i ispoljene nesigurnosti na utakmici 22. kola Super lige Partizan - Vojvodina 4:1.

Grujić je u sredu dosudio penal za Partizan i pokazao dva crvena kartona igračima Vojvodine. Komisija nije analizirala suđenje, već je odluku donela na osnovu izveštaja kontrolora, a naknadno će biti poznato koliko će i da li će Grujić morati da pauzira.

Isti sudija delio je pravdu na večitom derbiju na "Marakani" u novembru kada je Partizan pobedio Crvenu zvezdu sa 2:0, iako je Grujić crveno-belima dosudio penal.

Novosađani su odmah nakon meča istakli da su izuzetno nezadovoljni suđenjem Grujića, a na zvaničnom sajtu Vojvodine danas je objavljen tekst, u kome urednici sajta pitaju Grujića zašto je samo dan nakon meča u Humskoj obrisao svoj profil sa Fejsbuka, kao i da li je istupio iz navijačke grupe sa Fejsbuka "Grobari Čokot", što je juče otkriveno i dospelo u medije.

Iznad teksta stoji slika sudije Grujića koji drži ruku na lopti pokraj koje je grb Partizana, sa prošlogodišnjih mečeva Lige šampiona.

  • bob

    06.04.2012 22:36
    Fudbal u Srbiji je odavno umro, a ovakve stvari govore da jos dugo dugo nece oziveti!
  • Локал патриота

    06.04.2012 21:05
    Срамота
    Зашто и за кога се уопште игра фудбал у Србији???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport