Rukometaši Vojvodine gostuju u Kragujevcu

Rukometaši Vojvodine gostovaće u nedelju ekipi Radničkog u Kragujevcu u meču 12. kola Superlige.
Rukometaši Vojvodine gostovaće u nedelju ekipi Radničkog u Kragujevcu u meču 12. kola Superlige.

Trener Vojvodine Momir Rnić kaže za 021 da njegova ekipa mora da igra na pobedu kako bi ostala u trci sa Partizanom i da će se igra Vojvodine bazirati na agresivnoj odbrani i brzim kontranapadima.

"Nas očekuje jedan izuzetno težak zadatak jer je u pitanju kvalitetan protivnik koji mnogo bolje igra na domaćem terenu. Mi moramo da ostvarimo povoljan rezultat kako ne bismo izgubili priključak za vodećom ekipom", objašnjava Rnić za 021.

Vojvodina je u prethodnom kolu ubedljivo savladala Kolubaru rezultatom 35:24, pa Novosađani u ovaj meč ulaze sa druge pozicije na tabeli i 18 osvojenih bodova, dva manje od Partizana, dok se Kragujevčani nalaze na petom mestu sa 12 poena.

Meč se igra u nedelju u Sportskom centru "Jezero" sa početkom u 17 časova. (V. K.)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.