Vojvodina juriša na novu pobedu u Ligi šampiona

Vaterpolisti Vojvodine danas na Spensu igraju meč 5. kola Lige šampiona protiv Marseja.

Vaterpolisti Vojvodine danas na Spensu igraju meč 5. kola Lige šampiona protiv Marseja.

Od istog protivnika Novosađani su pre tri nedelje poraženi rezultatom 13:7 pa će sada imati priliku da se revanširaju Francuzima, za koje nastupaju i dva bivša igrača Vojvodine, Igor Kovačević i Miroslav Ranđić.

- Podigli smo se i fizički i psihički. Nismo se pokazali u pravom svetlu u Francuskoj, ali uz maksimalan prilaz i borbenost, mislim da možemo da pobedimo - rekao je centar Franko Geratović.

Utakmica počinje u 19h, a ulaz je slobodan.

Trenutno na tabeli vodi Barseloneta sa sve četiri pobede, Sintez i Marsej imaju po dva trijumfa, a Vojvodina i Breša po jedan. I naredni meč u grupi crveno-beli igraju pred svojom publikom, a protivnik će 23. januara biti Sintez iz Kazanja.

  • Novi Sad

    18.12.2012 12:23
    Grobari PK
    Ajmo, filijalo, gazi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.