Voša bolja od Marselja

Vaterpolisti Vojvodine savladali su večeras u Novom Sadu ekipu francuskog Marselja sa 10:9 (2:2, 1:3, 4:2, 3:2), u utakmici 6. kola C grupe Lige šampiona.
Vaterpolisti Vojvodine savladali su večeras u Novom Sadu ekipu francuskog Marselja sa 10:9 (2:2, 1:3, 4:2, 3:2), u utakmici 6. kola C grupe Lige šampiona.

Novosađani su zabeležili drugu pobedu u dosadašnjem delu takmičenja i zadržali šanse da se probiju među 16 najboljih timova, dok je Marselj pretrpeo treći poraz.

Izabranici trenera Dejana Stanojevića gubili su sa 5:2, ali su smogli snage da u drugom poluvremenu nadmaše najbolji francuski tim.

Golove za Vojvodinu postigli su Vasić, Vuksanović i Geratović, Ubović, Matković, Vegovan i Maksimović.

Večeras u C grupi igraju još Breša i Sintez, a slobodna je Barseloneta.

Tabela: Barseloneta 12 bodova, Sintez, Marselj i Vojvodina po 6, Breša 3.

  • jaaa

    20.12.2012 03:42
    svaka cast ...samo napred

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.