Abubakar Oumaru odlazi iz Vojvodine?

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević potvrdio je da se više klubova interesuje za najboljeg napadača novosadskog kluba Abubakara Oumarua, i naveo da je on igrač sa najviše izgleda da napusti "crveno-bele".
Trener Vojvodine Nebojša Vignjević potvrdio je da se više klubova interesuje za najboljeg napadača novosadskog kluba Abubakara Oumarua, i naveo da je on igrač sa najviše izgleda da napusti "crveno-bele".

Prema njegovim rečima, ukoliko Abubakar napusti redove Vojvodine, klub će dovesti adekvatnu zamenu za heroja novosadskih navijača.

"Postoji interesovanje za Abubakara, ali su to još uvek neprihvatljvi uslovi za klub. Međutim, on ima najviše šansi da ode, jer je obeležio protekli period. Bez obzira na naše ciljeve, kad vidimo kakvo je katastrofalno stanje u nekim drugim klubovima, ne bismo smeli da ispuštamo priliku za dobre transfere, iako to možda neće biti pravo navijačima. Ipak, ni to ne treba nikoga da plaši, jer klub će reagovati dovođenjem adekvatnih zamena i tu neće biti nikakvih problema", kaže Vignjević.

Šef stručnog štaba Novosađana dodaje da je moguće da klub napusti i štoper Branislav Trajković, ali tvrdi da za njega još uvek nije stigla ponuda koja je prihvatljiva za klub.

  • zamena

    10.01.2013 07:15
    obmana
    Ako budu našli zamenu za Abubakara kako su do sada nalazili,bolje da ne traže jer takvih ima i u Vošinoj školi.Najbolji primer za to je odlazak Mudrinskog,a dovođenje Bojovića,Škuletića,i i njima sličnih.
  • DR.

    09.01.2013 22:35
    Sta?
    Ako on ode sve ide u ...
  • 09.01.2013 18:25
    ne dajte abubakara dok se kup ne zavrsi, ako ode pre, zbogom kup-u i ove godine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.