Vignjević: Jedva čekamo polufinale, ne plašimo se

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je danas da svi u Novom Sadu jedva čekaju polufinale fudbalskog Kupa Srbije protiv OFK Beograda i da ga ne plaši uloga favorita.
Trener Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je danas da svi u Novom Sadu jedva čekaju polufinale fudbalskog Kupa Srbije protiv OFK Beograda i da ga ne plaši uloga favorita.

"Mislim da svi jedva čekamo ovu utakmicu još od izvlačenja parova, ne samo u klubu, već i u Novom Sadu... Očekujem spektakl. Meč počinje u 18.00, igraće se pod reflektorima i pred punim stadionom. Očekujem i našu dobru igru i miran rezultat pred revanš", rekao je Vignjević.

Posle ispadanja Partizana i Crvene zvezde, Vojvodina važi za favorita za osvajanje Kupa Srbije, a Vignjević je kazao da ga to ne plaši. "Ako ne možemo da nosimo taj pritisak, ne treba da igramo u Vojvodini. Sada kada nema Zvezde i Partizana, nema alibija nikakvog. Ako smo tvrdili da smo veliki klub uz njih, sada treba to da potvrdimo. Ne samo da smo favoriti za osvajanje kupa, već i da smo veliki klub. Tako da me epitet favorita ne plaši, siguran sam da ova ekipa može da izdrži pritisak", rekao je Vignjević.

Trener je precizirao i na šta misli kad kaže "dobar rezultat". "Bilo koja pobeda bez primljenog gola, 1:0, 2:0, pa i više bi bio cilj. Nikako ne smemo da pomislimo da se sve završava u prvoj utakmici. Sigurno nećemo moći da napravimo rezultat koji garantuje
totalni mir", rekao je Vignjević.

  • Vojvosadjan

    13.03.2013 13:17
    @Stari Grad
    promeni nick kukavce..u Starom Gradu ne postoji nijedna osoba koja je za neku opciju sem F.K. Vojvodina!
  • Huncut

    12.03.2013 13:55
    Ja uzo karte na Bulevaru, sutra idem pre tekme kod Muse na Detelini po semenke Tajsonke...i ocekujem pobedu moje Vose...:)
  • BULEVAR

    12.03.2013 10:32
    @alcz
    Napred partizan zagreb i glodari semenkari

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.