OK Vojvodina spremno dočekuje revanš sa Ribnicom

Odbojkaši Vojvodine danas u revanšu četvrtfinala plej ofa dočekuje Ribnicu.

Odbojkaši Vojvodine danas u revanšu četvrtfinala plej ofa dočekuje Ribnicu.

Prvi meč u Kraljevu Novosađani su dobili sa 3:2. Kako kaže pomoćni trener Strahinja Kozić svi igrači su zdravi i biće spremni za meč.

"Ako pokažu 60 - 70 odsto od onoga što su pokazivali ovih dana na treninzima neće biti nikakvih problema i verujem da ćemo se plasirati u polufinale", ocenjuje Kozić i dodaje da o polufinalu i utakmici za Zvezdom još uvek  ne razmišljaju.

Primač Aleksandar Veselinović kaže da oni idu na pobedu kako bi mogli što pre da se spreme za polufinale. "Što se nas tiče treba da izbegnemo tu parolu "zašto prosto kada možemo komplikovano" i da rešimo meč u što kraćem roku. Da ne odlažemo to u pet setova, kao što smo to radili ove godine u većini utakmica", smatra Veselinović.

Utakmica Vojvodina - Ribnica igra se u Maloj sali Spensa sa početkom u 18 časova. Ulaz je slobodan.

Ukoliko pobede gosti, majstorica se igra u nedelju u Kraljevu. (Bojan Petrović)

  • MAREFKV

    13.03.2013 13:30
    Da se trofej vrati kući
    Nakon niza godina uspeha u ovom sportu, u poslednje vreme smo doživeli neočekivani pad. Vreme je da se vratimo na stare staze uspeha kad smo igrali polufinale lige šampiona. Sećam se pune velike hale spensa protiv Sislija, koja je to atmosfera bila, na tribinama preko 11.000 ljudi nije se moglo disati.
    Ajmo Vošo, ajmo slaninari...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.