Atletičari Vojvodine osvojili 13 medalja prvog dana u Dortmundu

Iako su proveli dva dana zavejani u snežnoj koloni kod Đera u Mađarskoj, mladi atletičari Vojvodine stigli su na takmičenje i prvog dana osvojili čak 13 medalja.
Iako su proveli dva dana zavejani u snežnoj koloni kod Đera u Mađarskoj, mladi atletičari Vojvodine stigli su na takmičenje i prvog dana osvojili čak 13 medalja.

Kako je za Novine novosadske izjavio trener u ovom klubu Ferenc Kamasi, atletičari iz Novog Sada nakon dvodnevne drame, krenuli su na sportske atletske igre koje se svake godine održavaju u Dortmundu u Nemačkoj.
Bez obzira na umor, deca su želela da odu na takmičenje i pokažu šta znaju.

"Zaista smo napravili jedan sjajan rezultat. Muška ekipa nam je pobednička što se do sad nije dešavalo a u ukupnom plasmanu, Novi Sad je treći grad. Osvojili smo šest zlatnih, četiri srebrne i tri bronzane medalje. Ono što je najzanimljivije jeste da je mladi Stefan Sabo osvojio tri zlatne medalje. Prvog dana takmičenja takmičili su se gradovi i mogu da kažem da ako smo prvog dana osvojili 13 medalja, onda nas danas čeka sigurno dvadesetak", rekao je Kamasi.

  • Bora

    18.03.2013 08:27
    Ucesnici i rezultati

    http://www.dortmunder-leichtathletik.de/halle/ergebnisse/e20130317.html
  • nijebitno

    17.03.2013 21:20
    ta deca kao i sva ostala deca iz drugih drzava spavaju u ucionicama na podovima i to nije pitanje kluba nego organizatora takmicnje...
  • Pera

    17.03.2013 19:40
    Inace ta deca su smestena u ucionice
    Ta deca su smestena u ucionice i spavaju na podu
    Svaka medalja vredi bar duplo . Sramota za Atletski klub ,jadno za nas bar nek novinari organizuju docek ove dece u NS jer to su heroji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.