Reprezentativni duel sa Škotima - meč visokog rizika

Fudbalski savez Srbije proglasio naredni meč Srbija – Škotska utakmicom visokog rizika zbog čega će biti zabranjeno masovno okupljanje navijača pre i posle meča.
Fudbalski savez Srbije proglasio naredni meč Srbija – Škotska utakmicom visokog rizika zbog čega će biti zabranjeno masovno okupljanje navijača pre i posle meča.

Prema informacijama iz novosadske policije, očekuje se prisustvo oko 12.000 posetilaca, među kojima i preko hiljadu stranih navijača koji organizovano dolaze iz Škotske.

Policija će preduzeti "sve neophodne mere" radi bezbednog održavanja utakmice, uključujući i video-snimanje pre, za vreme i posle utakmice.

Takođe, na dan utakmice, neće biti dozvoljeno okupljanje navijačkih grupa u centru grada.

Iz novosadske policije podsećaju navijače da je, prema Zakonu, zabranjeno unošenje i konzumiranje alkohola u sportskom objektu, a vlasnike ugostiteljskih objekata, koji se nalaze na manje od 1.000 metara od stadiona, da je zabranjeno točenje i prodaja alkohola, četiri sata pre početka utakmice, u vreme održavanja i četiri sata po završetku fudbalskog nadmetanja.

Karadžić i Mihajlović još uvek ćute

Ni dva dana posle poraza od fudbalske reprezentacije Hrvatske (2:0) u mondijalskim kvalifikacijama, predsednik FSS-a Tomislav Karadžić i selektor Srbije Siniša Mihajlović nisu se udostojili da pričaju o neuspehu.

U Sportskom centru u Staroj Pazovi na konferenciji za medije pojavili su se Zoran Tošić i Milan Biševac.

"Nikad teže nam nije bilo, nikada tako rani nismo ispali. Ima još pet utakmica, već smo prošli kroz to i bitno je da mladi igrači nastave da se bore i da za godinu, dve urade nešto više", rekao je Tošić i odgovorio na pitanje zašto je loše igrao na Maksimiru.

"Želeo sam da dam maksimum, ali kad primite jednu loptu za 20 minuta i četiri za celo poluvreme, ne možete ništa više da učinite", dodao je Tošić.

Štoper Liona Milan Biševac odradio je pauzu zbog žutih kartona i biće u konkurenciji za duel sa Škotima.

"Iskreno, ne znam kakva će biti reakcija novosadskih navijača, ali moramo biti spremni na sve. Voleli bismo da budu uz nas i nadam se da će oni koji će zviždati biti u manjini", iskreno će Biševac.

Utakmica Srbija – Škotska na programu je u utorak u 20.30 pod svetlima stadiona Vojvodine u Novom Sadu.

  • VV

    26.03.2013 18:41
    Veliki je rizik, evo Skoti ciste sneg, doniraju pomoc decjem selu..
    Rizicno, nece vlada da se prosiri virus DOBROTE ovom balkanskom kaljugom!
  • Ćevara

    25.03.2013 22:31
    Robi..
    Ti si genije, pravi i istinit komentar....
  • Robi

    25.03.2013 07:33
    Sedi kući i uživaj
    Ljudi, bolje sedite kući, sutra najavljuju sneg ceo dan (mogu da se kladim da će biti 0:0), zvanično se utakmica završava u 22:15, a iskustvo nam govori da sa stadiona nećete izaći pre 23:00... Još da za to maltretiranje platim 1000-1500 dinara?!?! Da bi gledao kako Tole uvaljuje Raću i ekipu?!?!? Pored živog i zdravog Tadića da gledam neke anonimuse?!?! Pa nisam poludeo...
    P.S. Tadiću, ako si pametan, reci da si povređen i sedi na avion i vrati se u reprezentaciju zajedno sa Matićem...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.