VIDEO: Vojvodina pobedila Partizan i juriša ka šampionskoj tituli

Rukometaši Vojvodine pobedili su večeras u Novom Sadu ekipu Partizana sa 30:28 u derbiju 21. kola Superlige.
Rukometaši Vojvodine pobedili su večeras u Novom Sadu ekipu Partizana sa 30:28 u derbiju 21. kola Superlige.

Vojvodina je ovim trijumfom preuzela prvo mesto na tabeli od crno-belih, zahvaljujući boljem međusobnom skoru i ukoliko u narednih pet kola ne bude bilo kikseva mogla bi do šampionske titule.

Novosađanima je bila potrebna pobeda od dva i više gola razlike, jer je u prvom meču Partizan slavio sa 24:23. Junak utakmice je golman Vojvodine Stanko Abadžić, koji je u finišu meča zaustavio skoro sve udarce protivnika.

Suret je odigran pred punim tribinama hale na Slanoj bari, crno-beli su bili bolji u prvom poluvremenu, ali su domaći uspeli da nadoknade minus do polovine drugog poluvremena i pređu u vođstvo koje su održali do kraja.

Meč je u 50. minutu bio prekinut kada je jedan navijač domaćih pokušao da uđe na teren u čemu su ga sprečili redari, a potom je došlo i do obračuna navijača i žandarmerije.

U narednom kolu Vojvodina gostuje u Zaječaru.

  • 29.03.2013 22:03
    Vrhunska utakmica, bila prisutna. Napred Vošo
  • besan ker

    29.03.2013 21:08
    Ni sudije ne pomažu, mada je već bio spremljen scenario iz Beograda iz prvog dela sezone. Svaka čast momcima, ali ne treba se opuštati, još pet utakmica je u igri. Samo borbeno!
  • Glavni Arhivator

    29.03.2013 19:51
    Bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport