FK Vojvodina: Zašto Poreska uprava hoće da nas uništi?

Fudbalski klub Vojvodina je danas saopštio da je "na meti napada" Poreske uprave za šta je povod to što taj novosadski klub nije zaposlio nijednu osobu sa invaliditetom.
Fudbalski klub Vojvodina je danas saopštio da je "na meti napada" Poreske uprave za šta je povod to što taj novosadski klub nije zaposlio nijednu osobu sa invaliditetom.

"Mi u FK Vojvodina nismo znali da, kao sportska, neprofitabilna organizacija ili udruženje građana - kako nas vodite u vašoj evidenciji, imamo obavezu da u stalni radni odnos primamo osobe sa invaliditetom. Invalidima smo i do sada pomagali kao uostalom i svima onima kojima je pomoć bila potreba", piše u saopštenju.

Vojvodina je u saopštenju navela da je uvek pomagala invalidima i da će novčana sredstva uplatiti direktno na račune onih kojima je pomoć potrebna.

"Zadovoljstvo nam je da pomažemo invalidima i uvek ćemo to činiti ali bez vaših kamata i penala (kazni). Sada hoćete da nam otmete 40.000 evra", poručio je klub Poreskoj upravi. Vojvodina je navela da je po raznim osnovama uplatila Poreskoj upravi više od dva miliona evra.

"Non-stop smo vam dužni, dok ostale klubove i kompanije ne kontrolišete koliko su oni invalida zaposlili. Ako vam je cilj da jednu veliku sportsku organizaciju uništite i zatvorite, kao što ste to učinili sa zrenjaninskim Proleterom, Mladosti iz Apatina i mnogim drugim klubovima u Srbiji, recite to javno pa da vam predamo ključeve kluba da ga vi vodite".

"Danas ste putem svih medija obznanili da je FK Partizan po osnovu neplaćenih poreskih obaveza dužan 17 miliona evra, a FK Crvena zvezda osam miliona evra. Pitamo vas da li i ovi klubovi ispunjavaju obavezu zapošljavanja osoba sa invaliditetom kao što tražite od FK Vojvodina? Zašto hoćete da nas uništite?", navodi se u saopštenju.

  • 10.04.2013 07:03
    overdose
    jedina sansa za nas...
  • djetic2

    09.04.2013 21:22
    @bata
    Mici tu sliku Bato,uplasit ces mi djecu.
  • Vojvodjanin, poslednji mohikan

    09.04.2013 20:45
    Seti se, seti pa vrati
    Eh, kada se setim kako su ovoga tipa konobari hotela Park skrivali ispod sanka od strasne komunisticke policije. Lepo im je vratio kada je kupio taj hotel. Kratkog je pamcenja, valjda zbog beline.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.