Besplatan prevoz i ulaz na utakmicu Vojvodina-OFK Beograd

Druga polufinalna utakmica Kupa Srbije između Vojvodine i OFK Beograda igra se u sredu 17. aprila na stadionu "Karaburma".
Druga polufinalna utakmica Kupa Srbije između Vojvodine i OFK Beograda igra se u sredu 17. aprila na stadionu "Karaburma".

Upravni odbor FK Vojvodina doneo je odluku da organizuje prevoz svih zainteresovanih ljubitelja "crveno-belih" na najvažniju utakmicu sezone.

Rukovodstvo kluba obezbedilo je besplatan autobuski prevoz i besplatan ulaz za navijače Vojvodine na severnu tribinu "Karaburme".

Prijavljivanje navijača vršiće se u prostorijama kompanije "Gigstix" koja se nalazi u sklopu Pariskom magazinu (suteren) od petka 12. aprila do utorka 16. aprila.

Utakmica počinje u 16 časova.

  • ФКНС

    13.04.2013 11:04
    Буди фирмаш све ти је плаћено...
  • Булевар

    13.04.2013 08:52
    управа напоље
    Нека хвала, ипак ћемо остати у кварту!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.