Užičani odneli bod sa Karađorđa

Fudbaleri Vojvodine su u poslednjem susretu 23. kola odigrali sa Slobodom 2:2.

Fudbaleri Vojvodine su u poslednjem susretu 23. kola odigrali sa Slobodom 2:2.

Oko 4.500 gledalaca na Karađorđu moglo je da vidi dobru utakmicu sa puno prilika i čak četiri postignuta gola.

Poveli su Novosađani preko Alivodića u 9. minutu koji je odlično reagovao glavom posle centaršuta Pavlovića. Alivodić je još jednom bio u centru pažnje kada je dvadesetak minuta kasnije pogodio stativu. Međutim, Užičani uspevaju u 30. minutu da dođu do izjednačenja nakon preciznog šuta Pilipovića.

U nastavku već posle nekoliko minuta kapiten gostiju Vasilić odlično reaguje na jednu loptu i sa sedam-osam metara šalje je u mrežu crveno-belih. Konačan rezultat postavio je Vranješ u 66. minutu posle centaršuta Alivodića. Vojvodina je imala još tri odlične prilike u drugom poluvremenu, ali nisu uspeli da ih iskoriste Katai i Vranješ.

Ostali rezultati: Crvena zvezda - Spartak 4:1, Javor - Partizan 0:1, Novi Pazar - Jagodina 2:1, Rad - OFK Beograd 1:0, Radnički Niš - Donji Srem 1:1, Radnički Kragujevac - BSK 0:0 i Smederevo - Hajduk 0:1.
Tabela: Partizan 54, Zvezda 50, Vojvodina 45, Jagodina 39, Rad 34, itd.

U narednom kolu Vojvodina gostuje u Kuli, ali će prethodno u sredu odigrati na Karaburmi revanš polufinala kupa protiv OFK Beograda. U prvoj utakmici su Novosađani slavili 1:0.

  • paolo

    15.04.2013 11:10
    @ andrija srek
    Malo ti je trebalo da shvatis, svega 25/30 god...

    Mi smo jedno-to je nasa snaga!
    Na provokacije se ne osvrcemo, u sredu Bg, u subotu Kula!
  • Andrija Šrek

    15.04.2013 07:39
    @Милош
    Netačno.
    Do pre 6-7 godina, a od detinjstva, dakle, nekih 25-30 godina imao sam pretplatnu kartu i išao na SVE utakmice Vojvodine, po kiši, snegu, suncu, vetru i ledu. Na istok, sa "Starom gardom", da.
    Na utakmice Vojvodine sam prestao da idem kada sam shvatio da današnji fudbal i klubovi nije ništa drugo do sredstvo za pranje novca oholih i beskrupuloznih mafijaša - vlasnika klubova, koji ne vode računa o razvoju igračkog kadra.
    Nekada je Vojvodina imala najbolje omladince (ima i sada, koliko pratim), koji nikada ne stignu do prvog tima, jer se za sitne pare prodaju u inostranstvo, u kandžama menadžera. Te pare uzima Bata i kupuje polovne igrače iz okolnih zemalja i Afrike, koji Vojvodinu ne doživljavaju kao svoj klub te stoga tako i igraju (čast izuzecima).
    Takođe, podilaženje najnižim nacionalističkim strastima nikada nije bilo u tradiciji FK Vojvodina, a sada jeste. I to je razlog zbog koga ne dolazim više na Stadion Vojvodine.
    O "kvalitetu" fudbala da ne govorim...
  • Милош

    14.04.2013 19:08
    игнорисати провокације
    Молим све који читају коментаре да игноришу провокације попут ове са именом нашег стадиона.
    Јасно је свима да коментатори нису у животу били на нашем стадиону и да све користе како би исценирали макар и виртуелно неку свађу.
    Добили су задатак да провоцирају невезано о природи вести, срећа па њигова снага не досеже даље од виртуелности.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.