Skejtbording takmičenje u Limanskom parku

Centar za razvoj vizuelne kulture, uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu organizovaće 3. avgusta "21000NSkate DC" skejtboard takmičenje u novosadskom skejt parku u Limanskom parku.
Centar za razvoj vizuelne kulture, uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu organizovaće 3. avgusta "21000NSkate DC" skejtboard takmičenje u novosadskom skejt parku u Limanskom parku.

Kako su saopštili organizatori tajmičenja, ovo je prvi put da Grad Novi Sad podržava ovakvu vrstu takmičenja, a sam dogadjaj ima tendenciju da postane tradicionalan.

Takmičari će se takmičiti u dve kategorije, do 16 godina i preko.

Skejtbording u poslednjih nekoliko godina poprima veliku popularnost u Srbiji i regionu, pa se očekuje veliki broj učesnika iz Novog Sada iz ostalih delova zemlje i regiona.

Takmičenja ovog tipa su nekoliko godina unazad etablirana u većim gradovima regiona, poput Beograda, Zagreba i Osijeka. Učesnici su pre svega mladi, pa samim tim takmičenje ima i afirmativni karakter za razvoj skejt bordinga kao sporta u razvoju, ali i u ostvarivanju kontakata i razmeni iskustava mladih iz regiona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.