Nikolić: Nećemo se predati protiv Burse

Trener FK "Vojvodina" Marko Nikolić rekao je da je turski Bursaspor izuzetno jak protivnik, ali da se njegovi igrači neće predati i sa puno samopouzdanja dočekuju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope na stadionu "Karađorđe".
Trener FK "Vojvodina" Marko Nikolić rekao je da je turski Bursaspor izuzetno jak protivnik, ali da se njegovi igrači neće predati i sa puno samopouzdanja dočekuju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope na stadionu "Karađorđe".

"Učinićemo sve da ponovimo kvalitet igre kakav smo imali protiv Honveda, a ono što sigurno neće izostati to je želja, borbenost na terenu, jedno zajedništvo koje smo demonstrirali u tim utakmicama", kaže Nikolić.

On je dodao da je Bursa ekipa koja je pravljena za Ligu šampiona i da se samo sticajem okolnosti našla u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Radi se o iskusnom timu, sa prosekom od 29,5 godina, imaju igrače koji su nastupali u najvećim evropskim klubovima. Činjenicu da igramo sa planiranim učesnikom Lige šampiona moramo da istaknemo, jer je u javnosti stvorena euforija i baš zbog toga potrebno je da se zna koliko jakog protivniko imamo", rekao je Nikolić.

Najbolji igrač Vojvodine Abubakar Oumaru, oporavio se od povrede i biće spreman za današnji meč na "Karađorđu", a za utakmicu su licencirana i nova pojačanja - Kaluđerović, Tumbasević i Leković.

U ekipi Burse igraju neka poznata imena evropskog fudbala poput Sebastijana Freja, bivšeg golmana Intera, Fiorentine i Parme, zatim bivši levi bek Marseja i Milana Nigerijac Taje Taivo, pa doskorašnji vezista Porta Argentinac Fernando Beluši, kao i nekadašnji turski reprezentativac Tunčaj Sanli.

Početak utakmice između Vojvodine i Bursaspora je u 20 sati.

  • Ash

    01.08.2013 10:41
    Pa RTV ima pravo prenosa Vose, zasto bi prenosio RTS? Uostalom RTV i RTS su ista firma, jedni drugima i dnevnik prenose.

    Da RTS renosi, onda bi bili komentari tipa: 'zasto Srbijanci prenose meceve vojvodjanskih klubova?'

    A Vosi svu srecu zelim u danasnjem mecu!
  • Alex

    01.08.2013 09:05
    Jako bih voleo...
    Da vojvodina ostane jedini predstavnik srpskog fudbala u evropi... cisto da vidim da li bi se mozda onda prenosila na rts-u.
  • Bata

    01.08.2013 07:55
    Napred...
    I samo hrabro i borbeno,ako su zvucnija imena,ne znaci i da su toliko bolji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.