Voša večeras juriša na gol Burse

Fudbaleri Vojvodine večeras igraju revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv turskog Bursaspora, nakon sjajne partije i remija koji su obezbedili u prvoj utakmici u Novom Sadu.
Fudbaleri Vojvodine večeras igraju revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv turskog Bursaspora, nakon sjajne partije i remija koji su obezbedili u prvoj utakmici u Novom Sadu.

Fudbaler "stare dame" Enver Alivodić kaže da ukoliko Voša ponovi igru sa "Karađorđa" i u Turskoj, "crveno-beli" imaju šansu da u kvalifikacijama izbace renomiranog rivala.

"Bilo bi dobro da što pre povedemo pa da vidimo kako će onda Bursa reagovati. Domaćini bi u tom slučaju morali da krenu napred i da otvore puteve prema svom golu", kaže Alivodić.

Trener Novosađana Marko Nikolić smatra da šansa za baraž nije izgubljena.

"Ništa još nije gotovo. Rekao sam to i na kraju prve utakmice, a ponavljam i sada. Svi smo svesni kvaliteta protivnika, međutim, smatram da imamo šanse, a naši aduti su zajedništvo na terenu, disciplina i velika želja igrača da pruže maksimum. Ne mislimo da je gostovanje u Turskoj nemoguća misija i učinićemo sve da posle mnogo godina dovedemo Vojvodinu na korak od grupne faze Lige Evrope", rekao je Nikolić.

Meč na stadionu "Bursa Ataturk" počinje u 19:30h, a još uvek nije poznato da li će biti direktnog televizijskog prevoza na Radio-televiziji Vojvodine.

  • Huncut

    08.08.2013 18:22
    Ovde gledamo...
    http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trtspor
  • Huncut

    08.08.2013 18:03
    Bursa-Vosa 0:2 jeeeee
  • Huncut

    08.08.2013 17:52
    Bursa-Vosa 0:1 ajmo Vosa...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.