Od danas prodaja karata za meč Vojvodina - Šerif

Danas u10h na blagajni stadiona Karađorđe počinje prodaja ulaznica za prvi baraž meč za Ligu Evrope između Vojvodine i moldavskog prvaka Šerifa.
Danas u10h na blagajni stadiona Karađorđe počinje prodaja ulaznica za prvi baraž meč za Ligu Evrope između Vojvodine i moldavskog prvaka Šerifa.

Najskuplji je ulaz na središnji deo Zapada i košta 700 dinara, dok karta za bočne delove ove tribine, kao i ulaz na Istok staju 500 dinara. Karte za jugo-istok su 400 dinara, dok se ulaznica za Sever prodaje po 300 dinara.

Ulaznice je moguće kupiti u utorak i sredu od 10 do 18h, a u četvrtak do početka meča.

Utakmica Vojvodina - Šerif počinje u 20.30h.

  • Saljivdzija

    21.08.2013 07:03
    Preprodavci!
    Samo se pazite. Dva sumnjiva lika su ispred mene kupila velik broj karata i pocela odmah da preprodaju. STOKA! Neki dobri ljudi, iskreni navijaci moje Vose nece moci da kupe kartu, ili ce morati ovim hohstaplerima da plate!
    MOJE JE SRCE CRVENO BELO. . . :)
  • SAMO FKV!!!

    20.08.2013 13:42
    Kakva gužva ko da je džabe!
    Ovo dugo nije viđeno u NS, kakva gužva za karte, od 10h red se samo povećava. Samo da ne daju karte onim tapkarošima, eno ih već se se tamo nakotili, treba to malo po tamburi da se više ne pojavljuju.
  • boolewar

    20.08.2013 11:53
    Karte će planuti koliko već danas.
    Red je do "Brene" i čeka se po pola sata da bi se došlo do blagajne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.