FOTO: Novi kapacitet "Karađorđa" 14.000 mesta

Radovi na stadionu "Karađorđe" biće završeni danas, a sutra će inspekcija UEFA utvrditi da li ispunjava uslove za mečeve Lige Evrope.  
Radovi na stadionu "Karađorđe" biće završeni danas, a sutra će inspekcija UEFA utvrditi da li on ispunjava uslove za održavanje mečeva Lige Evrope.

Prema rečima potpredsednika FK Vojvodina, Dušana Vlaovića, radovi su nakon uspeha ekipe u Turskoj značajno ubrzani i uskoro će sve biti završeno i spremno za delegaciju "evropske kuće fudbala".

"Popravili smo sve manjkavosti koje su nam bile predočene. Kapacitet je znatno povećan i sada je oko 14.000 sedećih mesta", rekao je Vlaović.

Osim izgradnje sedećih mesta za publiku, u okviru radova na stadionu Vojvodine, ispod južne tribine napravljene su svlačionice, kao i kancelarije za delegate i sudije.

Gradonačelnik Miloš Vučević, rekao je da današnji završetak radova ne znači da je stadion u potpunosti rekonstruisan. "Ovih dana JP Poslovni prostor će raspisati međunarodni konkurs za idejno rešenje stadiona "Karađorđe", kako bi se to pitanje konačno i celovito rešilo, da dobijemo reprezentativan stadion na kojem će moći da se igraju i domaće i međunarodne utakmice", rekao je Vučević.

  • Lala

    22.08.2013 16:04
    Laca
    E taj tvoj Karadjordje bas ima veze sa Ns-om,kao sto Kunta Kinte ima veze sa Eskimima.Taj tvoj Kdj jadan nije ni znao gde se nalazi Vojvodina a kamoli Novi Sad
  • Laca

    22.08.2013 13:01
    Al mi je više muka od ovih kojima smeta ime Karađorđe. Koliko samo u svetu ima stadiona koji se zovu po ličnostima koje nemaju veze sa sportom, pa se ne bune ljudi, samo ovde nekima smeta. Inače, često pitaju kakve veze ima Karađorđe s Novim Sadom? Pa iste onakve kakve ima sa Beogradom, Nišom, Užicem, Kragujevcom, Zrenjaninom, Bačkom Palankom itd. Ko razume, shvatiće
  • obl

    21.08.2013 13:01
    Novi Sad je zaslužio ovako moderan sportski objekat i hvala fudbalerima (na rezultatima i, nadajmo se,mogućnosti da gledamo evropske utakmice jesenas) i gradonačelniku (na trudu,volji i podršci FKV)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.